Tutorial: Verktygen i After Effects

Yess då var det dags igen, jag har pillat ihop en liten tutorial om vad och vilka verktyg jag använder i After Effects. Dessa verktyg tycker jag man borde kunna för att börja med After Effects. Detta är alltså en väldigt nybörjar vänlig tutorial, och mycket användbar om ni aldrig har använt After Effects förrut så rekommenderar jag denna tutorial.

Kommentarer
Postat av: Anna

vilken cool blogg du har :)

2009-01-22 @ 17:36:28
URL: http://wargaflicka.blogg.se/
Postat av: Anonym

perfekt! var jättelänge sen jag använde after effects och har i princip glömt alltihopa. skittråkigt för jag tyckte det var jävligt kul att jobba med.



jag gillar förövrigt din "spök"-animation vid headern, tycker de liknar Gir, från Invader Zim om du sett det programmet nån gång :)

2009-01-28 @ 20:29:41
URL: http://iheartvideogames.blogg.se/
Postat av: Anonym

ja ska kolla igenom i helgen nu, var ett tag sen som sagt:p



kul att du går hyper island! karlskrona eller stockholm?



sökte faktiskt dit förra sommarn, kom in men tackade nej då jag fick ett jobberbjudande jag inte kunde tacka nej till :) men hade väldigt gärna velat gå en utbildning där :)

2009-01-29 @ 20:50:23
URL: http://iheartvideogames.blogg.se/
Postat av: Anonym

sökte till karlskrona, planerar inte att söka igen just nu, har världens roligaste jobb men man vet ju aldrig, en vän till mig gick ut förra våren iallafall och hon var helnöjd med utbildningen. lycka till :)

2009-01-29 @ 21:04:31
URL: http://iheartvideogames.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0