Nya Headern är uppe och igång!

Tjena!
Om ni inte kan se min nya header så kan de bero på att du inte har installerat Flash Player.
Jag är väldigt stolt över den och jag kommer uppdatera de lite då och då.

Den nya modulen som vi precis har börjat med verkar jävligt kul men väldigt svår. Den går i stort ut på att vi delas in i grupper, får en liten teknisk pryl som vi ska göra nått kreativt av som sedan ska ställas ut på en mässa som vi ska hålla i (ni är alla bjudna, tror jag) och som representerar skolan.
Vi har 1 vecka på oss att skapa en prototyp.


Hej bloggen!

Tjena!
Nu hade jag tänkt sätta upp lite nya mål för mig själv. Att skriva minst 2 blogg inlägg i veckan. Jag tycker det är svårt att blogga för jag vet inte riktigt hur man gör men ska börja använda den mera. Vill fixa till den lite ytterligare men de får vänta tills Tobias CSS workshop har varit vilket jag hoppas är ganska snart.

Övriga mål jag ska lära mig om bloggning.
Lägga in bilder.
Lägga upp filmklipp.
Sen ska jag lägga upp tutorials.
Gästbloggare osv.

Motion veckan på G!

Japp då var motion veckan på ingång. Sitter här hemma och gör lite motion för att vara på topp. Det ska bli riktigt kul att se vad man får göra och lära sig under den här veckan, ska ta åt mej varje minut och fråga sönder AE experterna ;D.

Ska börja bli lite mer aktiv på bloggen och lägga upp fina bilder och sådant men jag vet inte riktigt hur man gör sen så måste jag lära mig lägga upp filmer också :).

Veckan som varit var också jävligt kul, att se allas resultat efter framtida trender. Alla hade alltid något nytt, men de som kommer vara en trend inom 5 år är att allt kommer vara mobilt. Det ska bli spännande och se om våran research stämmer överäns med verkligheten.

RSS 2.0