Nyhets T-shirts, så jävla grymt!

Fick höra från en tjej som heter Angnes här på DFM som jag jobbar på. De var någon hon kände som hade gjort en info film om det här T-shirt företaget som gör t-shirtar av nyhetsrubriker, oftast väldigt udda rubriker. Och så skickar dem dessa rubriker till olika konstnärer som får tolka sin verison av det och göra ett tryck av det. 

Så sjukt roligt, så kan man prenumerera på dessa t-shirtar för 220 kr i månaden, så man får dom levererade och allt i samma pris, vilket jag tyckte var grymt kul. Det blir en väldans massa överaskningar, man vet ju inte hur t-shirten kommer se ut, (spännande!!!). 
Anyways här är en film som förklarar bättre om vad det handlar om. Ska börja prenumerera direkt!

 

Jag & en jävla massa monster!

Wtf?! Yess, jag älskar att göra och inspereras av andra att göra monster, haha. Det är så jävla roligt, för det första kan man vara hur freakad man vill och göra dom så läskiga eller sköna man vill. Jag hade tänkte starta upp en ny blogg, där jag ska göra en massa illustrationsmonster och se vad folk tycker om dem, och om det finns ett stort intresse och jag ser att folk gillar dem så tänkte jag kanske trycka upp tröjor och liknande, denna bild som ni ser är inte gjord utav mig men en av dem jag får mycket inspiration av. Han kallar sig för pokedstudio.  

Så när den nya bloggen är uppe så ska jag länka till den här ifrån. ANYWAYS ha det så jäkla bra, sen får vi se om det blir ett lyckat projekt eller ej haha. Kanske blir skit vem vet, men det var det jag tänkte ängna mina 3 sista veckor på mitt lilla korta sommarlov till :O :P

lite andra bilder :D


Dålig på att blogga :O


Jag har verkligen inte haft orken att skriva något, men jag har ganska mycket hela tiden. Ska nämligen flytta och jag jobbar just nu på en byrå inne i stan och de händer ganska mycket hela tiden. Just nu jobbar jag faktiskt med en sak för TV4:a, vilket är väldigt kul men kan inte säga mer än så :) .. 

MEN jag hittade iallafall lite smått och gott från Universal Everything detta är för alla med lite grafiskt sinne, och detta ska eller sänds just nu på MTV över allt om jag fattat det rätt ;D, alla är inte super awesome men jag älskar dessa två speciellt dom är så jävla balla. HA DET GÖTT!RSS 2.0