Mitt hundrade inlägg <3


Har skrivit hundra inlägg, det trodde jag aldrig jag skulle göra. JAG HAR DESSUTOM FÅTT MIN AWESOME MACBOOK PRO 15" så jävla fin och najs den ääääääär <3 hajjar inte så mycket av OS X bara :/ ... DEN FUNKAR SÅ JÄVLA BRAA, låg temperatur så man kan ha den i knät och batteritiden är på 7 timmar utan laddare vilket är så jävla grymt, min vaio klarade sig i 1 timme om jag hade tur. Det är helt jäkla amazing! 

Anyways har inget installerat på den så den är inte så rolig at the moment, men de ska det bli ändring på! Ska dra över till mansion någon dag och fixa allt grymt som finns till mac...

Partly Cloudy <3 Älskar PIXARHär är en kortfilm från Pixar som jag tror de ska släppa till filmen UP för den har funnits uppe på youtube förut men har alltid blivit bort tagen. Och den här heter Partly Cloudy och jag bara älskar den här kortfilmen så jävla fint gjord och den är så jävla go, blir så glad när jag ser den.

Så jag hoppas ni gillar den har jagat den ett tag och nu fick jag tag på den!

Gammal header vs Ny header


Oh här är en animation jag gjorde för ett nytt jeans märke som ska komma, som heter Noko Jeans och som är väldigt najs, så den här animationen var ett förslag som jag och mina kollegor (tobbe, madde och vivica) la fram till dem, de gillade det men vi vann inte pitchen :( .... MEN hoppas ni gillar den !!! VI VAR FAN BÄST!

Jag hade tänkt göra en ny header tycker den gamla har haft sin tid hehe, så ska göra någon skön ny header det är mitt mål nu under sommaren att komma med en eller två nya headers så är tanken att man ska kunna välja sin egna favorit header.. lite svårt att förklara men det är inte omöjligt.

EN ANNAN GRYM GREJ är att jag har nu 6 prenumeranter på min blogg <3 <3 <3 !!! Älskar mina prenumeranter ;D Snart så går jag om Designa Din Blogg haha inte långt kvar nu! Ska bara göra lite fler tutorials sen så är jag om honom!

SÅ JÄKLA NAJS!!

JAHAP, nu har man blivigt riktigt gammal, 20 taggar och några dagar gammal.. Fyllde förra veckan men hade inte tid att blogga då hade för mycket för mig. EN ANNAN GRYMT nyhet är att man har köpt en Macbook Pro <3 Holy krap vad dom kostar pengar, men de är de värt, nu behöver jag ingen ny data på ett tag iallafall!

Sen så har vi ju varit och presenterat det som vi gjorde för Disney vilket gick bra men vi får inte prata om det för det är mycket hemligheter bakom det vilket är synd, Woohoo och de verkade gilla de vi kom med. Sen så ska jag börja praktisera på en byra som heter Dfm i stan som ska bli sååå jääävla roligt, börjar på måndag och ska vara där i 5 veckor nu i sommar. Ska få göra lite egna projekt då jag är där för att lära mig så mycket som jag kan, hoppas på att jag kan få göra en musikvideo till Peters band som är jävligt sköna och jag tror det kan bli en riktigt rolig grej att göra.

Så jäfla najs!

Kristian Luuk <3


Så jävla roligt, Kristian Luuk var och föreläste hos oss i skolan om hur hans liv har varit. Han gick ju en av världens tyngsta ekonomi utbildningar som ung på handels, och föreläsningen gick ju då ut på vad hände och hur kom det sig att han började med busringning istället?
Det var den roligaste och en av de mest inspirerande föreläsningar som jag har sätt, man blev riktigt pepp och glad av den. Han verkar vara en oerhört driven och trevlig person som gör sitt bästa av sitt liv. Han är en så jäävla bra talare och presentatör och bjuder verkligen på sig själv vilket gör det så roligt. Han gav oss tips om hur man kan vika ut ifrån mängden "cutting edge" så att säga och lärdomar som han har lärt sig under sitt liv som programledare/media guru.
En av lärdommarna var att det är aldrig försent att ångra sig, dvs. börja med en ny karriär, eller när det gäller relationer osv. Så jävla grymt. Sen har ju sin super gulliga tjej Karina Berg som verkar vara en sån jäkla trevlig prick, de två verkar passa så bra ihop. HA DET GRYMT ALLA, PEACE!

Lady Gaga & Grym Motion <3Grymt rolig video som jag inte riktigt trodde på, alla klipp ser ut att vara så jävla overkliga men de är verkliga. Fy fan va grym den är jag vill också göra så!!Detta är Lady Gagas nya musikvideo Paparazzi där Alexander Skarsgård är med men heter tydligen "Skarkård". Det är i denna video som hon ska prata svenska, och det är så jävla AWESOME! Det här är defenitivt min favoritmusikvideo ever made! Långt och lite drygt intro men det funkar. Vi svenskar säger ofta Puss puss till varandra tydligen! Älskar alla konversationer och allt <3

Alla älskar keyboard cat <3Woho Kristofer visade mig denna och jag blev så glad <3 Keyboard Cat. Har inget specielt att skriva om idag juuue :O. Men anyways idag ska jag fan i mej klippa mig ska bli riktigt så gott. Grymt peppad idag, vet ej varför men det kan ha med att jag sov en extra timme i natt :).. Ha det så najs! PEACE!

Uppcon:2010


Ååååh så najs fan jag har fått tillbaka glöden för motion graphics, jag tappade den nån gång för 3 veckor sen men nu är den fan i mej tillbaka. Jobbar med den nya bumpern till Uppcon:2010 vilket börjar arta sig till en slut produkt, ska bara kolla med Tobbe om den blir NAJS?! Då jävlar är det bara ljudet som saknas, hoppas denna snutt kommer inleda Uppcon det skulle vara grymt mäktigt! Jag vill ju inte avslöja hur den ser ut så jag kan inte visa något men jag kan nog slänga ihop ett litet moodboard för hur känslan ska vara. Men det får bli ett senare skede! Allt kanske bara är skit, vem vet?! :O:O:O:O

Jag la iallafall in en bild på en av mina fina maskrosor där hemma i trädgården! Hoppas det funkar ändå kanske lägger upp lite teasers eller något för Uppcon vem vet? PEACE OUT!

RSS 2.0