<3 McBess WoodSå jääävla najs musikvideo med en touch av gamla Disney klassiker. Blir så jäkla taggad på att göra något nytt när jag ser den här videon. Dessutom gillar jag låten, jävligt skön. Delux musikvideo. Vid 04:00 blir det som bäst!

Ska göra en ny tutorial av den gamla logotyp tutorialen som jag gjorde, då jag ska få den att röra sig vilket kan bli intressant. Så kan ni göra eran egen logotyp header som rör sig ;) som min. Ska bara få lite tid till det, ha det så smutt allihopa! PEACE!

En liten lektion i photoshop

Jag har gjort en liten lektion i photoshop där jag gjorde en logotyp lite najs som jag gillade. Tycker det finns så mycket fula loggor där ute, och tänkte att nu ska jag banne mig göra en liten lektion i hur man kan göra en väldigt enkel fräsch up to date logotyp. Jag tog massa inspiration från dessa I <3 NY tröjorna, och försöka få den känslan på hur man skulle kunna få den till en logga. Tyckte det vart ganska lyckat, men jag måste säga att den här lektionen är inte för den som inte har använt sig av photoshop förut. Därför jag går inte igenom de kort kommandon som jag använder som är väldigt basic. Ett exempel är CTRL+T för att rotera lager osv.

Kan ta upp vad jag gör i lektionen lite kort:
  • Först visar jag hur slut resultatet ser ut
  • Sen skapar jag ett nytt lager 500x500 pixlar stort, med vit bakgrund
  • Nästa steg gör jag en standard symbol som finns i photoshop bibloteket
  • Sen gör jag en text med typsnittet Times New Roman, halva texten Italic och andra hälften Regular, ni får självfallet bestämma ett annat typsnitt!
  • Sen så gjorde jag ett nytt photoshop projekt där pixlarna var 3x1, vit bakgrund
  • Sen gjorde jag 2 av de tre pixlarna i bredd svarta och skapade ett mönster av det
  • Gick tillbaka till det första projektet och skapade ett nytt lager och applicerade det mönstret som jag gjorde och la det på min text, så den blev alldeles randig och sen roterade jag lagret lite
  • Gjorde en ny symbol av ett hjärta som finns i symbol bibloteket och tog en lite mindre stark röd
  • SEN VAR DET KLART! tar kanske 15 min som max att göra denna, skulle jag tro!
LYCKA TILL OCH HOJTA OM DEN VAR AS DÅLIG! JUSTE FÖR ATT FÅ HIGH QUALITY SÅ MÅSTE NI GLIDA IN PÅ YOUTUBE, FÖR JAG TROR DET KAN VARA GANSKA SVÅRT ATT SE PÅ KVALITEN HÄR PÅ MIN BLOGG.

LÄNK FÖR HIGH QUALITY: HÖG KVALITET tryck på HQ symbolen på videospelaren!Breakdown av HancockBreakdown av Hancock filmen, så jävla underbart att se sånt här <3. Jag älskade filmen och tycker det är så jäkla nice dom har gjort effekterna.
Oh och idag har de inte hänt så mycket, mycket möten och så vidare, bläsh för möten. Men det är nyttigt. Pingisen här på Hyper har blivit mer och mer Streetpingpong, streetpingpong är när man gör sitt eget rack på 5 min eller mindre och spelar med det, vilket är sjukt kul!
Btw, om ni vill se mer av det som jag har gjort så spana in min portfolio, som jag snart ska göra om. HA DET RIKTIGT SÅ GOTT, som marius brukar säga.

Skaffa Google Analytics


Ett litet tips till er som vill se mer av eran statestik på bloggen, vilka som besöker din blogg och vart ifrån de kommer så är det lätt fixat med Google Analytics och som bilden visar så har jag fått 902 träffar från europa på bloggen senaste 1 eller 2 månaderna. På bilden under så ser man mer exakt vart någon har suttit och spanat in min blogg, en person i Jokkmokk. Så jäääkla bra! Så för er som vill ha ännu mer statestik på de som kommer in på era bloggar fixa Google analytics. Sen finns de tusentals olika funktioner som man kan se hur folk har googlat dej osv.Breakdown av Rendezvous With RamaÄlskar breakdowns och de här är en kort film som gjorts som heter Rendezvous With Rama, som verkar vara en slags Sci-fi sak. Det är så kul att se hur de har gjort när de byggt upp alla scener, finns tusentals sånna här breakdowns kommer komma med fler snart!

Holy crap!

Shit har inte varit inne och skrivit på år och dar och så ser man att man har glidit upp på första sidan :) de var riktigt kul. Jobbar så mycket så jag hinner inte lägga tid på bloggen vilket är lite tråkigt, men kul att en del har sätt den iallafall. Så jävla smutt, tack KARIN!

Synd att min animations header är så gammal borde tillverka en ny snart, och fräscha upp bloggen lite. Vad har jag gjort på sistone kan man undra?

Har haft grymt mycket kunder, fick vara med att skapa ett nytt Jeans märke som är väldigt mycket hysch hysch om, de heter Noko Jeans. Vi fick pitcha våran idé för hur Noko Jeans ska se ut visuellt och hur de ska marknadsföra sig i framtiden vilket var GRYMT kul. Men jag tror inte våran pitch var helt rätt för dem, men det var ett jävligt bra försök.

Sen så har jag blivit erbjuden praktikplats i New York nästa år vilket också är så jävla roligt, och från en byrå i Gbg. Och nu så jobbar jag med 3 st olika kunder en av dom är Disney, vilket är grymt häftigt, älskar Disney, min dröm är att få jobba på pixar i framtiden, så en fot in skulle inte vara helt fel. Men det är också mycket hysch hysch om. DET är vad jag har gjort, sen är de lite små saker som kommer inom en snar framtid, Uppcon 2010 tillexempel.

Kommer upp med lite material från de som vi gjorde för Noko Jeans och andra saker ganska snart, vet dock inte om vi får lägga upp materialet det är därför. Juste sen har jag bestämt mig för att köpa en Macbook Pro <3 så jäkla nice, väntar bara på skatteåterbäringen.Tack alla som tycker om min blogg btw <3 skit roligt att höra :) CRED TILL ER!

RSS 2.0