Snart är man klar då !

Snart så har man gått ut Hyper Island och då har jag fan läst klart mig helt sjukt känns det. Funderade på att plugga mer men de kanske kommer senare inte direkt efter alltså, nu ska jag jobba och tjäna lite pengar för en gångsskull!

B-Reel tiden har varit riktigt jävla Awesome! Har lärt mig något enormt från både motion, flash och illustrator folket. Men mest från Stefan och Patrick som jobbar emd motion här! Dom grabbarna kan verkligen sin sak. Blir grymt impad av dom. Får hoppas att man klarar sig själv nu när man har fått grym handledning av dessa två.

Nu så tänkte jag dela med mig av lite inspiration som är helt jävla fantastisk!
As an Intern!

Det är för jäkla kul att vara en praktikant här på B-REEL man lär sig alltid något nytt varje dag, som man alltid kommer ha någon nytta av. Det bästa är att man vågar fråga alla dumma frågor eftersom man är där för att lära sig. Jag undrar om det hade varit samma sak med mig om jag hade varit anställd. För som en anställd kanske det är känsligare att fråga om saker som man inte vet.

Hur som helst är det sjukt skönt att ha den friheten att fråga om saker som man inte har en aning om eller undrar om. Jag vet att man alltid har friheten att fråga, men för mig skulle det kanske vara lite svårare som en anställd. Vet inte varför kanske bara är jag som tänker så knäppt. Men så känns det för mig, som praktikant kan jag vara hur dum som helst och de är skit skönt.

Vad händer hos mig just nu. Just nu jobbar jag på min nya portfolio som går så sjukt segt för jag är helt lost i kodningen och jag kommer ingen vart de är som jag sitter fast i kvicksand. Så fort jag börjar och försöker koda lite så hajjar jag mindre hahaha. 

Har fått mer ansvar här på B-REEL som är sjukt kul och de känns som jag verkligen har utvecklats mer under den tiden jag har varit här. Känns som allt är inom räckhåll vilket är riktigt roligt. Kan göra vad fan jag vill. Det är awesome, men en av mina drömmar är att starta eget någon dag :) hoppas de kommer hända de kommer bli den grymmaste byrån EVAHR!

THE B-INTERN REPORTS!Så nu har jag varit på B-REEL ett tag och allt rullar på som de ska, har lärt mig enormt den senaste tiden. Det är helt sjukt. Senaste projektet som jag var inblandad i var reklamkampanjen för Magnums nya glass som faktiskt är väldigt god. Är inget stort fan av Magnum glasserna, men de kanske är för att jag har jobbat med den som den smakade extra gott haha.

Nytt hemligt projekt som jobbas på men får inte avslöja nått som vanligt. Lite annorlunda nu dock det är jag som har hand om de mesta på projektet (rörande motion graphics) vilket är lite läskigt. Men man måste görat för att komma fram.

Idag är det Guldägget också vilket är grymt, tyvärr ska jag inte gå vilket är lite surt. Är inte så himla sugen att gå just idag faktiskt. Nästa år kanske?!

Det är så jäkla roligt när folk frågar vad jag håller på med för jag kan själv inte riktigt förklara. Säger oftast "Reklamfilm och webbgrafik", något i den stilen. Borde kanske bara referera dem till min portfolio så kanske de förstår bättre. Appropå portfolio så har jag börjat bygga min nya.

Uppcon var i helgen för er som missade det! Det var grymt, kunde dock inte vara där för att se mitt intro på fredagen för jag mådde inte så himla göttans den dagen! Det var grymt surt!

Länkar:
MY MAGNUM

RSS 2.0