Juste! B-Reels showreel måste ju upp!

Många frågar "Jaha, Marcus vad håller du på med då?" alltid så svårt att förklara men här är ett exempel på vad som görs här på B-Reel. En showreel är för er som inte vet. Så är de en film och en teaser på en portfolio, som visar projekt som har producerats av den personen eller byrån. Man ska inte göra en för lång eller en för kort 1 min är max enligt mig, sen tappar man intresset. Men iallafall här ser ni de projekt som B-Reel har gjort. YEAH!


B-REEL is the SHIT!


Glömde säga att B-Reel blev utnämnd till välrdens näst bästa productionsbolag, enligt Creativity! Vilket är awesome! Ganska säker på att jag hade mycket påverkan ;) hahaha NOT.. anyways så är de riktigt riktigt NAJS, att man praktiserar på en sån grym byrå.. IDAG är de rätt chill här på kontoret, man känner vibbarna av fredag och vädret är så hilma skönt. Ha det gött! B-REEL är Powerthirst!

Källa: CREATIVITY

Bästa reklamen på länge!

Den skönaste reklamen jag har sätt på länge älskar hur den är gjord och tanken bakom reklamen är helt klockren, detta gjorde canon bra! Här har ni både reklamen och hur de gjorde den, mycket intressant.

Reklamen:


Bakom kulisserna:

Färg is the shiiit!

Tittar igenom mina favorits på Vimeo och måste slänga upp lite sköna motion project som jag bara älskar! Den här killen kallas sig mostyle men jag vet inte riktigt vad han heter men han är riktigt jäkla grym, älskar hur han jobbar med 8-bitars musiken och kuberna i dessa klipp.. Fantastiska färger. Love it!


Killen är hela bandet!

En kille som kan göra ett helt bands ljud med munnen och helt själv riktigt grymt, killen har ju riktigt bra skills måste jag säga!


Härligt spel till din Macbook finns även till iphone!

Har sätt detta på iphone men de var idag jag såg att de fanns til macbooken de var fan grymt kul, ett skate spel som man lätt blir hooked på. As grymt spel!


Ladies & Nerds! Avatar behind the scenes!

OMG hittade bästa videon idag! AVATAR BAKOM KULISSERNA, YAAAAY!!!! Nörd som man är så måste den självklart upp! Här är den! Så jävla bra!


Gitarr 2.0?!

Så jävla häftig gitarr!!! AMAGAD! Älskar ljudet också vill ha en sån!!!


Ni som gillar Aladdin och serien Glee, bör kolla hit!

Killen som sjunger heter Nick Pitera och är en fantastisk sångare men också en helt fantastisk 3D animatör så han gör alla röster själv i sina animationer. Och de ni ser under är när han sjunger alla röster i Aladdin när dom flyger på mattan för första gången och en låt från serien Glee där han också gör alla röster! Helt SJUK SNUBBE!!! Ha lite tålamod på Aladdin klippet!
Robot stegen hahaha !

Vem skulle inte behöva en gående stege, nu är de problemet löst här är den! Min nya favorit robot!


Freezelight stopmotion = snyggast!

En riktigt najs grupp med folk från ryssland som gör dessa stopmotions, freezelight.ru. Bästa kamerorna använder de också Canon 5D Mark II men de är ju som sagt mer än svindyra.. Långt in i framtiden kanske man kan skaffa sig en sådan.. eller inte de är för seriöst! Men älskar de dom har gjort, riktigt fin stopmotion konst!
SLOWMOTION!

Skönaste filmen jag har sätt på länge, har kollat på den kameran de använder i det här klippet. Hade verkligen köpt den om den hade slowmotion i HD de skulle vara underbart! Sen använder de den skönaste musikern ever NUJABES han gjorde musiken till Samurai Champloo ifall du är en anime nörd så vet du vad jag pratar om! Förövrigt en skit bra anime om ni inte har sätt den, en av de bästa!


Nu finns min animation uppe på vimeo!

Sorry att jag tjatar men det blir mycket bättre färger på vimeo som stämmer med orginal animationen, youtube kodar om alla filmer till mp4 eller flv format. Som tar bort massa kvalitet. Därför föredrar jag Vimeo mycket mycket mer, de har verkligen satsat på att få upp streamad film med orginal kvaliten.

Skriv gärna något på tävlings kanalen med skulle vara as grymt, och skit snällt! ----> SKRIV NÅTT SNÄLLT HÄR SÅ ÄR DU SKIT GOO!!! <3<3<3<3

Vimeo filmen:


Snygga animationer från Buck!

Riktigt snygga animationer från Buck. Buck är en byrå ifrån New York som gör riktigt snygga och fräscha reklamer/animationer. Önskar man kunde göra så fina animationer. Snygga detaljer och mjukarörelser! HA det riktigt bra!


Roterande skyskrapa!Ett project som planeras i Dubai (såklart), av arkitekten David Fisher. Han beundrade sin kompis lägenhet som han hade i New York. Han sa nämligen till honom, "Min vän, Ingen annan har den här utsikten". Då tänkte han varför kan inte alla få samma utsikt, och skapade denna fantastiska byggnad som jag skulle vilja bo i.

Dessutom försörjer den sig själv med el, och kommer kanske kunna göra det till hus runt om kring.

"Vindturbiner och solceller mellan varje våning skall ge nog med el till hela byggnaden, och kanske även förse kringliggande hus. ”Det är inte bara ett torn”, säger David Fisher. ”Det är ett grönt kraftverk".”

AWESOME HUS! Så här är de tänkt att de ska fungera inuti. Har funderat på om man kan komma in i lägenheten helatiden. Ska bli jävligt spännande iallafall!Så här skulle de se ut år 2010 enligt Street Fighter 2010!

Inte så mycket att säga om den saken hahaha, klockren, tänk om de vore så precis vid 12 slaget från 2009 till 2010 att de blev sådär haha.. Awesome!


Appropå Adidas?!

Hittade en riktigt snygg animation som en byrå vid namn 180 Los Angeles har gjort. Med adidas nya skokollektion (Inte Star Wars denna gång). En riktigt fin animation speciellt när skokartongen viker ut sig och skon bygger upp sig själv. Det är rikigt mäktigt och riktigt snyggt gjort!Retro DELUXE!

Hade lite sköna filmer/animationer i gammal 50-tals stil som jag bara älskar! Tycker den känslan som förmedlas i de illustrationerna som gjordes på 50-talet eller liknande, är så glatt och varmt. Hoppas ni gillar denna inspiration!


Gör musik med massa mobiler!

Riktigt najs idé med hur man kan göra en kör av mobiler, skulle vilja göra något sådant. Skulle vara as kul!


Riktigt grymma animationer!

Första heter Jesus 2000 som jag bara älskar kan se den tusen gånger, så jävla grymt gjord! Skön musik dessutom. De andra klippen är från samma killar, riktigt härligt tecknade/componerade. Men ingen av dem slår Jesus 2000! ÄLSKAR färgerna och all tanke på hur Jesus skulle vara från 2000 talet, jag hade hoppats på att han skulle vara sådär iallafall. haha


Fanastisk origami och annan papperskonst!

Bara älskar origami och folk som gör konst med papper, finns inget häftigare än sådan grafisk design. Det blir väldigt speciellt och står ut. Det finns riktigt skickliga grafiska konstnärer. Här är två exempel som jag gillar, hur man kan använda sig av papper och få det levande.
Star Wars skokollektion, AWESOME!

Verkar som om adidas ska släppa en grym skokollektion om Star Wars, de var schyssta skor också. En del var riktigt fula dock. Sen har de lite tröjor men de är skorna som är i fokus! Haha nörd som man är ;). Vet vem jag skulle köpa ett av dessa par till iallafall.

Källa: STAR WARS KOLLEKTIONEN
Haha grym dolly för en kamera!Haha en grym dolly idé som passar perfekt för just en Canon 5D mark II, fungerar säkert för flera kameror med lite tejp eller om man bygger om den. Riktigt rolig idé denna ska testas om jag hittar en bra radiostyrd bil!

Cool guys don't look at explotions!Lonely Island måndag! Awesome! Bäst dudes ever!

Han fick 10 000 dollar av ett spammail!Dom skickade ut ett spammail och såg hur många som ville ha 10 000 dollar i julklapp, det ända dom behövde göra var att lämna ifrån sig sitt riktiga namn och sin bankinformation. Dom skickade till hundratals människor och det var bara en som svara. Väldigt fin idé, titta på youtube klippet ;D

Nu är min film uppe!


Yaaay nu är min film uppe på handelscitys hemsida, as najs gå in och skriv massa snälla saker till mig hahaha :D . Hoppas ni gillar den. Här är länken --->MITT BIDRAG!

RSS 2.0