Rädda Barnen



Klicka på den här och hjälp mej komma till USA ahhaah MOHAHAHA skulle vara så jävla grymt. Detta är en sida som B-Reel och B-Reel films har gjort och Martin Bergen min praktikantkollega. Han har gjort hjulet i 3D och hela shittet as nice riktigt fint utfört. Sen har ju flash grabbarna gjort ett grymt jobb !

  LIVETSLOTTERI

BOOMBOX!

Andy Samberg har äntligen gjort en musikvideo till den här låten som de har haft ute väldigt länge. De är alltid så jävla härliga från Lonely Island! Världens bästa komiker ever, enligt mig!


Hyper Island does it again!



Cloudania en ny sida för min parallellklass IAD 10 som har gjort ett fantastiskt jobb, en sida i html/css och inte flash. Helt rätt val, sen finns det element som styrs av flash men jäkligt fräsch och grym sida. Älskar hur de presenterar sig själva.

Bra struktur och en bra introfilm, bra färgval och cleant. Samma färger som de är i himmlen och bra känsla! Snyggt genomfört med releasefest och sidan flyter på oerhört bra!

Sidan: CLOUDANIA


Follow me teaser!

Fy fan vad jag blev sugen på att beställa DVD:n som de gör reklam för i denna teaser. Så jävla fina kameraåkningar så de inte är sant. Sen är grabbarna i filmen så jävla duktiga så man blir helt stum. Hade fan dött om jag testade något av dom sakerna som de gör i filmen!

Sjukaste banorna/spåren som jag har sätt! Men dom är söndersponsrade så de bara skriker om de.

Beställ DVD:n här om ni känner fört!


ROBOT DUDE 2000!

Gjorde en robot igår här på jobbet när jag inte hade nått att göra vart nöjd med den ;D kanske glider upp flera robotar i framtiden! Vem vet!?!


Vem sa att Excel var tråkigt?!



Kan inte vara lätt att hålla koll på alla Excel lager som han/hon gör. Tänk om något görs i fel ordning då måste allt göras om tror jag. Inte så duktig i Excel så vet inte själv men tror de är så. Tack Tobbe gjorde min dag när d visade denna. Att man kunde göra sånna här saker i Excel! Ha det gött!

RSS 2.0