Manlig reklam!

Old spice är en dusch kräm för MÄN, och de märks i reklamerna kan jag säga. Manligare reklam finns nog inte. Älskar hur de har överdrivt allt och gjort de komiskt. Im on a horse!


L.A.R.P Live Avatar Role Playing!

Hahaha bästa parodin på Avatar Role Playing. De skönaste är att de kommer komma folk som rollspelar Avatar, ungefär så här de kommer se ut tror jag. Det härligaste är att de är höst haha de måste vara så jävla kallt ute för dem. Hometree är riktigt fint!


Reklamerna man bara dör av!

Hittat två tunga reklamer, en för Sprite & en för Air Jordan (Dwyane Wade). Air Jordan reklamen är absolut en av mina favoriter Mardröms temat är riktigt riktigt fint! Sprite reklamen var ball, men jag vet inte tyckte Danke (rapparen) blir ful när han blir android/robot liknande, tyckte iallafall de failade lite på den fronten. Se båda klippen nedanför, och bedöm själva.
AMAGAD! SNART ÄR DET FINAL FANTASY 13!Så jävla jävla taggad inför de nya final fantasy 13 spelet, kommer spela sönder det. Har väntat på de i minst 1 år aaah va fan. Nu kommer de när som helst! Här är en trailer på spelet, grafiken är fantastisk, men jag diggar inte låten. Den är för seg! Vill att de ska komma nu!!!

Härliga Cartoon Network animationer!

Cartoon Network har alltid haft sköna animationer men dessa är verkligen några som är awesome. Från en byrå i Trollhättan som heter Meinbender, super grym stil. Hoppas dem gör flera liknande animationer i framtiden. De roligaste var att först trodde jag verkligen de var i lera/trolldeg va de nu än kan vara. Men de var gjort i Maya, blev hel imponerad! Anyways här är dem!
Codehunters, från MTV Asia!

En riktigt najs kortfilm gjord i 3D, som är som en kort anime film. Fast slutet fattar jag inte. Men den är riktigt bra gjord. Fick en massa insperation till uppcon som jag jobbade med igår. Det ska bli riktigt intressant att se hur de kommer bli på Uppcon 10 eller Uppcon X.. Kalla de vad ni vill.


Im Here av Spike Jonze!

Spike Jonze håller på att göra en kortfilm för Absolut, som vi på B-Reel faktiskt gör sidan åt. Grymt fint blir de ska jag säga er och de är inte bara pga. att jag är med och jobbar på den hahaha. Amen de blir grymt fint.. Besök hemsidan och se trailern eller så ser ni den här. Gör som ni vill.

Hemsidan: IM HERE MOVIE SIDAN

Trailer:

DIY Dolly som äger allt jag har sätt tidigare!

Så jävla grym snubbe, han bygger en dolly som kan åka själv. Den kan åka så långsamt att de tar 6 timmar för den att åka 3 meter helt otroligt. Så har han ju självklart byggt en robotarm till den också... härligt snyggt gjort. Om man ändå kunde göra sånt. ARDUINO FTW!


GoPRO HD is the shit!

Nästa inköp blir en sådan! Så jävla häftig! Blir helt till mig när jag ser filmer som är gjorda med den kameran! Haha är så uppspelt av den här viden nedanför att jag inte kan skriva änns.


Inspiration, ett måste!

Jag har märkt att man måste ha inspiration för att bli motiverad, haha de lät så nedrans dumt. Men jag tordde inte på de förut, trodde man bara skulle köra på sitt egna race. Men för att puscha sig själv att vilja utvecklas mer så måste man titta på andra och ta idéer. Göra om dem till sina egna eller ta dom rakt av. Picasso som förhoppningsvis alla vet vem de är, han målade tavlor inom en viss ganger som heter kubism.

Anyways han sa så här "Bad artists copy. Good artists steal." och tycker de är ett jävligt bra citat. Så tänk på de om du ska göra nått kreativt. Titta på dom som du ser upp till och ta inspiration eller ta allt. Här kommer lite inspiration som jag älskar!
Grym grafisk design på spelet!

Älskar hur karaktärerna ser ut i detta spel, typiskt min stil. Enkel, snygg och lekfull! (Enligt mig då) Ser jäkligt kul ut också, panik hela tiden!
Haha måste vara snabb på kontrollen. Ser ut som ett multiplayer spel, hoppas de iallafall! Sen använder dom Two Steps From Hell som musik och det är alltid ett plus i kanten från min sida ;) älskar dem!


Stopmotion, got to love it!

Det kanske verkar som om jag har hakat upp mig på det här med stopmotion. Det har jag defenitivt, jag snubblade över denna fina stopmotion som Johnny Kelly har gjort. Väldigt snyggt genomfört, han använder runt 40 stycken olika äppel modeller när de smälter och varje modell smälter lite mer för varje gång.

Det är för en Nederländsk vetenskaps show, som heter "Het Klokhuis" (The Apple Core). Se för er själva, HA DET SÅ JÄVLA BRA!
Interaktivt skivomslag!


Ett as grymt skivomslag som ser ut så som du vill att de ska se ut! Skit snyggt omslag annars också. Se filmen nedanför så serni att man kan måla på omslaget och göra det till sitt eget, sweet som fan! Undrar hur de funkar? Om någon vet så säg till ;) HA DET GÖTT!


Hunden som ler, haha!

En hund som ler när han ser sin matte, så jävla najs haha älskart! Vill också ha en hund som ler, men frågan är om hon gör de för att den är glad. Söt är den iallafall!


Abstrakt motion-graphics, love it!

Härlig motion som inte är svår att göra, men grymt fin tajming med musik och tanke bakom de abstrakta.. Så jävla najs, de här borde man göra när man inte har nått att göra, bara för att skapa något! Helt klockrena! Konstigt format på ena klippet dock!
Superslowmotion sufring shot!

Så jävla grymt klipp! Vill ha den kameran! Så sjuuuuuukt häftigt, älskar surf bilder. Och detta var så jävla vackert! Gåshud gåshud!!!!


Smalt hus, ftw!

Haha gubben bor verkligen kompakt, älskart! Asså huset är ju fint, gillar den där öppningen in till badrummet skit fräscht jue. Skulle kunna tänka mig att bo i det huset fast ändå inte. Behöver yta och bredd ;D haha. Bara I Japan!


Stopmotion på elite nivå!

Patrick Boivin är en kille som kan stopmotion som baksidan av sin hand! Grymma detaljer och de märks knappt att det är stopmotion. Sjukt fin stil och bra humor i sina sketcher och idéer. Spana in dessa om ni inte redan har sätt dem! Awesome!
Så här ser de ut när han tillverkar sin stopmotion!

RSS 2.0