From the hoop


Supinfocom är dom som gjort denna grymt snygga animation, de har gjort ett grymt jobb med denna kort film och den är enormt najs gjord. Filmen heter "From the hoop", wööööö! PEACE!

TETRIS <3Älskade den här stopmotion filmen för den var riktigt söt. Älskar stop motion, detta var ett grymt exempel på en sådan. JOY TO THE WORLD! YAY!

If you where a ship what ship would you be?Hittade en grymt skön animation för new years eve. Som jag tyckte var riktigt fin och inspirerande, den var lite ful snygg, men najs. Jag gillade inte ljuden de var de som förstörde, men annars var den grym! PEACE!

Snuskigt finDetta var en riktigt fin animation som jag hittade på vimeo för inspiration som jag vill dela med mig av. Dessutom använder han eller hon som gjort animationen Detektivbyrån vilket är ett stort plus för min del för jag älskar dom grabbarna. De kommer bli riktigt riktigt stora snart tror jag och jag hoppas de. ANYWAYS PEACE OUT!

Pixar <3Fy fan va roligt, pixar var och föreläste här på Hyper Island där se pratade om deras senaste film som kommer komma ganska så snart som heter UP. Vi fick lära oss lite små knep och knåp som de använder när de animerar och hur de jobbar inom organisationen.
Grymt intressant helt klart en av mina dröm praktikplatser, de roliga var att jag skrev om UP tidigare i min blogg och de var grymt kul att se hur de har byggt upp hela filmen med karaktärerna och allt. Väldigt intressant. PEACE OUT!

SlagsmålsklubbenHittade en musikvideo till Slagsmålsklubbens grymma låt Sponsored by destiny. Riktigt fin och låten är ju grym! Var tvungen att slänga upp den med.

Daft Punk <3Den här låten har hur många som helst användt sig av och gjort ett hundratal grejer som kommer upp på youtube, men denna var rätt unik och jag älskar denna låt. Gillar verkligen det som han har gjort. Tummen upp!

PianistenÄlskade de här klippet som jag hittade på vimeo, älskar känslan jag får av denna video. Btw ska börja göra lite tutorials igen fast tänkte börja lite mer med photoshop o liknande. Njut av denna gobit.

Life of a strangerNu är den klar, min film om mej själv. Den är bara en minut men den handlar om känsla och vad jag gillar i livet. Har bara användt min HV30 och After Effects för intro och outro. Om de är några frågor som ploppar upp skriv en kommentar. Hoppas ni gillar den, behöver lite feedback. ENJOY!

Oh och imorron bär det av till Mora och ha det mys, hemma tills tisdag.

PORTFOLION ÄR UPPE! WOHO!Min portfolio är äntligen klar, men jag har inte laddat upp allt som jag har gjort än vilket inte är så bra, men om en vecka eller två så har allt kommit upp tror jag. Dessutom har vi i klassen släppt våran klassida som jag tycker ni ska spana in!

Min Portfolio: myisland
Klassida: 53 colors

RSS 2.0