Grymt spel för Wii!

De här spelet verkar as grymt, hade jag lätt velat ha om jag var liten haha.

 


Awesome robotar!

Älskar robotar de är så jävla roligt, och se hur utvecklingen går. Vad för robotar som utvecklas och varför, många tillverkare som Sony, Toshiba, Toyota, Audi, Samsung utvecklar robotar. Det är Awesome!
Min favorit av de som jag tagit ut är fjärrkontrollsroboten haha den är bäst!

 

 

 

 


Fjärrkontrollsroboten :D haha bäst

 


En animation gjord av mig, Mohahaha!

Gjorde denna animation för en tävling där man kan vinna 25000 kr. Körde på med allt jag hade och hoppas att de kommer gå bra ;D.. Är stolt över den, vart väldigt nöjd. Vart dock lite sur på Youtube för färgerna blev ändrade. Men va fan de är skit samma, man ser allt lite sämre bara :( ... HA DET GÖTT ALLA!

AVATAR!

Såg Avatar i fredags på Rigoletto med Emil och Kenta. Asså världens bästa film, blev så jääääävla imponerad av allt var ända liten detalj var så jääävla uttänkt och allt var perfekt in i minsta detalj. Det ända sm alla vi tre reagerade på var ett tal i filmen som vi tyckte var lite gay. Annars var den sååå jävla najs, och då ska man se den i 3D! Inte samma känsla annars! 

De var verkligen en dröm som gick i uppfyllelse, den grymmaste 3D filmen hittils. De har ju ioförsig tagit 10 år att utveckla och göra denna film men de var de fan värt DEN SKA KÖPAS DIREKT NÄR DEN KOMMER UT! Vackra landskap och fantastiska varelser. ALLT! Säger som Sean "DE VAR DET SJUKASTE!!!". Se den för i helvete!


En Avatar 2, redan 2011, kanske?!

En kommentar från FilmMedia:

" Producenten till James Camerons Avatar, Jon Landau, hävdar att en uppföljare till filmen helt säkert kommer snart. Han förväntar sig att Avatar blir en lika stor succé som de hoppas på och om så är fallet kommer produktionsbolaget 20th Century Fox snabbt att vilja följa upp succén med en Avatar 2. Landau säger att Cameron som jobbar med projektet i tio år känner planeten Pandora bättre och djupare än enbart den yta som visas i filmen Avatar. Det finns betydligt mer att utforska. "

Filmen HOME!

För er som inte har sätt filmen HOME gör det den finns på youtube helt klockren och man får enormt dåligt samvete när man har sätt den hahaha.. USCH! Men absolut något att tänka på. Annars så är filmen sååå jäääävla fiiin man blir mållös på de fina filmerna de har tagit. Grymt manus också, inte riktigt som en vanlig dokumentär utan mer vanlig film inriktad. NOG MED BABBEL!

Filmen kunde inte läggas upp antar att de vill att man ska se den på youtube men här är trailern och här är hela filmen FILMEN HOME. FÅR RYSNINGAR!!! AAAH bäst!



Helvete vad grymt!

Så jävla najs låt, de skapar musik genom att slå eller smälla/trycka/starta saker i bilen. Fy fan va rolig film och dom har ju sjuuukt bra takt känsla detta måste tagit många tagningar. Slutet är helt jävla galet!


Vet inte, men jag tänker på WOW!

Hehe lite så här jag tänker mig att wow spelare är lite grann haha. Jävligt awesome video!


Internet arkiologer i framtiden?!

Hahaha detta tyckte jag var helt klockrent, jag undrar om det verkligen kommer vara såhär långt in i framtiden. Det skulle inte vara helt omöjligt. Men det arkiveras så mycket nu för tiden så jag tror det inte kommer vara riktigt så här. Nörd humor på hög nivå, denna film skulle tobbe gilla!

Skulle kunna vara en riktigt bra viral/reklam för ett socialtnätverk så som facebook, tror man ska tänka på facebook genom denna sketch.


Vackra vinjetter från Man vs Machines!

Blev paff. Så jävla härliga vinjetter älskar dem. Riktigt bra känsla rakt genom allt! Så här vill jag kunna göra ;D i framtiden!






Top 10 failblogs <3!



Sköna klipp och bilder ifrån failblog hehe riktigt najs och för er som inte har sätt failblog borde spana in den sidan riktigt härlig.

SVT släpper en ny app till iphone?!



Rätt skön app om man gillar SVT och deras program hehe. Bra skit säger jag iallafall. Men de verkar inte ha fått applikationen godkänd än så de har gjort en kampanj där man kan gå in och trycka JA, om man vill ha applikationen. Sidan heter Dear Steve Jobs så kan man spela in sig själv osv.

Nya headern uppe!

Really awesome! Har inte kunnat lägga upp den för min ftp har legat nere :( :D hoppas iallafall ni gillar den jag tycker den är skön och mysig. :D haha

Vad görs just nu?!
Jobbar på en ny sida för en kund eller snarare så att jag hjälper till med att skapa objekt till den sidan. Bygger den inte :O :D. Gör reserch på hur fjärilar rör sig och de är inte lätt har jag upptäckt.

Så håller jag på med en film som ska in på en tävling ganska snart. Mycket kvar att göra på den. Gör lite research på den med ;D. De är lite synd om jag hade haft en kamera här på jobbet så hade jag tagit lite sköna bilder på hur det ser ut här på B-Reel.

Best videos of all time!

Truckers Delight en av de bästa musikvideos jag har sätt på väldigt länge! Väldigt snuskig för den som inte vet det, och de är ett stort plus för den som spelade gamla 8-bits spel. Riktigt välgjord.

Den andra filmen är en animerad kort film som jag tycker är as ball haha älskar den! Hajjar dock inte vad de säger men riktigt najs! Rolig som fan haha och proffsigt gjord!




haha riktigt bra idé av 3!

Skön idé haha gillart!!!!!! Tryck inte på knappen!


Skönaste bilracet!

Hahaha älskar detta youtubeklipp, hade en bilbana en gång i tiden de är ju så jävla kuuul! Men de som är tråkigast är när bilen hoppar ur banan som den gör varje kurva! Man vill ju åka fort, denna bilbana är ju en dröm haha 4.3 km lång och ett nytt världsrekordsrace som är awesome!! Blev skitsugen på att bygga bilbana nu haha. TACK FEBER för ett awesome klipp ;D


Inspiration!

Jag lovade ju att de skulle komma upp lite inspiration igår men det gjorde de ej! Nu så kommer de verkligen upp. Håll i er! 










Lonely Island, bäst i världen!



Älskar Lonely Island världens bästa komiker och låtar, enligt mig alltså ;D. Haha sen är det en annan skön sketch efter låten också.

Dagens pepp, och lite ångest!



Så jävla bra film haha, idag blir det mycket jobb och jag ställer upp i en tävling där man ska göra en liten film ni kommer få se den senare haha. Kanske inte blir av men jag började igår och kom ganska långt. Jag har ångest också :O vet inte om jag glömde toa locket uppe, är rädd att katten ska hoppa ner där och inte komma upp. Men jag tror jag stängde.

Kommer komma upp med lite inspirations filmer senare under dagen hade jag tänkt de är alltid kul :) tycker jag iallafall :D.


Augment reality!

Älskar Augment reality de är nog det roligaste som finns och utvecklingen kring det. Den här tekniken används mer och mer nu för tiden och kommer användas som fan i framtiden. Finns massa exempel på reklam som använder denna teknik, cheap mondays nya glasögon som kom i slutet av sommaren eller vad de nu var gjorde en motor med augmented reality riktigt najs. Men här är lite saker som man kan göra med den här tekniken.

 

Som ni ser på sista exemplet så är det ett visitkort där man ser sociala medier osv. det går att göra nu och används väldigt flitigt iallafall bland inom reklambranschen.
Och så går det att beställa dessa visitkort på denna sida: http://www.augmentedbusinesscard.net/







De här var det sjukaste!

Älskar dessa video projektioner på hus de är så jäävla najs måste ta och göra det någon gång, får göra det på globen haha skulle vara så jävla ballt. Fast det blir nog för dyrt, men de skulle vara jävligt kul :D. Här är två som jag gillar men de finns så jääävla många sånna här. Hojtar till om jag gör nått sådant de kan ni hoppa upp och sätta er på men hoppas dessa är najs nog :)








3D konst av particlar!

 

Så jäävla snyggt! Jag jobbar just nu med att lära mig mer om en renderingsmotor i 3D studio max som inte är så jäkla enkel att förstå men de finns så jävla fina exempel på. Detta är ett av de finaste blir så jäkla glad av att se det ;D

Kattungen Isac!

Som jag sa så hade jag fått en liten kattunge på 12 veckor (nu 13) haha och detta är han och de har fan inte varit lätt att ta en bild på killen. Fick en som jag gillade och de var den som var överst likheten mellan de två är enastående. Men väldigt olika på samma gång. rrrrrrrrrrrrrrrqqqa (Isac hälsar). Han har sån enorm energi haha och riktigt knasig.
Kommer fler bilder sen bloggen vill inte få upp resten av bilderna konstigt nog :O :D jaja ni får ha det bra!

Vad händer?


Lite project som jag jobbar på just nu är att fixa upp min portfolio haha som ligger nere, men den kommer upp snart och så jobbar jag på en sak till Uppcon 2010 ;D hehe kommer bli awesome!

Vi har köpt en liten kattunge som heter Isac och är en sån jävla busig prick och riktigt kelig. Man blir så glad när man kommer innanför dörren han kommer och jamar och gosar :). Pepparhuset gick bra föresten ska slänga upp lite bilder på de sen har inte haft tid eller ork bara och en bild på Isac också självfallet. Han är hel svart så de är inte så svårt att tänka sig honom!

LONELY ISLAND <3 bästa låten ever! Pepplåten för idag ;D HA det riktigt bra idag!

Riktigt snygg och bra kortfilm!



Åh, va härlig kortfilm! Så jävla rolig jag tycke den var helt klockren.. Så himla fint filmad. Undrar vad de hade för filmkamera som de använde?! Härli humor också hahaha! Crazy Pictures <3 de hade ett par andra bra kortfilmer, inte bara komedi. Ha det bra ;D

B-Reel is the place to be!


Så jääkla roligt att praktisera på B-Reel, händer alltid nått kul och det är mycket intressanta/grymma kunder! Är så jävla taggad på att lära mig massa massa 3D! After Effects är också riktigt najs men just nu fokuserar jag mer på 3D. Det finns oerhört mycket kompetens här och lär mig alltid något nytt.

Och för er som inte vet vad B-Reel är klicka här: B-Reel  (Hemsidan är under konstruktion men de finns en tillfällig)

Kattunge, Javisst!

 

Mamma vill ha en kattunge att gosa med och jag säger inte nej! Det skulle vara så mysigt och kul att ha ;D jag älskar norska skogskatter. De är så fina. Har fått vara kattvakt åt en och hon var den mysigaste katten i världen! Men dom kostar så mycket så de kommer nog inte bli en sådan :O :P men om någon har tips om en kisse som behöver ett hem så hojta gärna ;D

Idag blir det pepparkakshus!

Idag ska jag och flickan göra ett pepparkakshus och inte för att vara tråkig men jag hatar att göra pepparkakshus för jag är så dålig på det haha.. blir alltid så fult när jag gör det, sen så tänkte jag att jag ska googla på pepparkakshus och fick upp denna bild som var så oerhört vacker... Min flickväns dröm och min mardröm att göra denna. Har inget tålamod till att göra något i denna stil! Tar ju 20 år! Anyways HA DET SÅ JÄVLA BRA! Så ska jag ta en bild på vårat verk lite senare hahaha

Svinspruta, ny design och en UF logga!

Riktigt najs, igår tog jag den där nedrans sprutan och jag har så jävla ont i min axel helt sjukt och har mått piss hela dagen... men det hör till antar jag. Jag har suttit och jobbat på bloggen medans tjejen tittat på idol uschaaa hatar det, nu var det riktigt länge sen jag skrev nått i bloggen haha och jag gjorde en design förut som inte blev så lyckad.. SNART kommer en ny rörlig header som uppskattades så mycket förut, men de tar tills måndag minst!

 


Sen har jag en logga som jag gjorde för Monkeys UF min kusins UF företag vart väldigt nöjd med den om jag ska vara ärlig. Som ni ser på bilderna ;D hoppas allt är göttans!


RSS 2.0