AVATAR!

Såg Avatar i fredags på Rigoletto med Emil och Kenta. Asså världens bästa film, blev så jääääävla imponerad av allt var ända liten detalj var så jääävla uttänkt och allt var perfekt in i minsta detalj. Det ända sm alla vi tre reagerade på var ett tal i filmen som vi tyckte var lite gay. Annars var den sååå jävla najs, och då ska man se den i 3D! Inte samma känsla annars! 

De var verkligen en dröm som gick i uppfyllelse, den grymmaste 3D filmen hittils. De har ju ioförsig tagit 10 år att utveckla och göra denna film men de var de fan värt DEN SKA KÖPAS DIREKT NÄR DEN KOMMER UT! Vackra landskap och fantastiska varelser. ALLT! Säger som Sean "DE VAR DET SJUKASTE!!!". Se den för i helvete!


En Avatar 2, redan 2011, kanske?!

En kommentar från FilmMedia:

" Producenten till James Camerons Avatar, Jon Landau, hävdar att en uppföljare till filmen helt säkert kommer snart. Han förväntar sig att Avatar blir en lika stor succé som de hoppas på och om så är fallet kommer produktionsbolaget 20th Century Fox snabbt att vilja följa upp succén med en Avatar 2. Landau säger att Cameron som jobbar med projektet i tio år känner planeten Pandora bättre och djupare än enbart den yta som visas i filmen Avatar. Det finns betydligt mer att utforska. "

Kommentarer
Postat av: Erik

Så jävla bra!

2009-12-22 @ 11:53:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0