Tidningar som jag läser


Tänkte visa lite tips på tidningar som jag läser, det är mest Computer Arts och Computer Arts Prodjects som jag läser sen smyger sig en och annan CAP&DESIGN och Advanced Photoshop in.

Det är inget fel på varken CAP&DESIGN eller Advanced Photoshop, saken är den jag älskar ju det mer rörliga inom grafisk design och Computer Arts har lite mer fokus på Motion än de andra tidningarna. Men dom kan vara sjukt intressanta också, CAP&DESIGN är en svensk grafisk tidning som pratar mycket om allt grafiskt som händer i världen och har mycket fokus på sverige vilket jag tycker är väldigt kul.

Men varför jag också gillar Computer Arts mest är för att dom har så mycket bra tutorials och tips i deras tidningar, sen har de mycket mycket inspiration och koll på dom kommande trender inom den digitala världen. Som i det senaste numret av Computer Arts Prodjects där dom pratar om vad som kommer vara trendigt inom de visuella och konsepten för 2009. Så för er som vill veta mer om de digitala trenderna inom media borde verkligen kolla upp dessa tidningar.


Kommentarer
Postat av: Karin

Såg du att jag la ut ett av dina inlägg på startsidan?:)

2009-01-21 @ 13:20:30
URL: http://KarinOlofsson.se
Postat av: Marcus Melin

Ja, jag såg de haha vart lite förvånad haha, tack ska du ha Karin!

2009-01-21 @ 13:22:51
URL: http://marcusmelin.blogg.se/
Postat av: Junitjej

Vilken snygg blogg du har! Headern är kanonhäftig!

2009-01-21 @ 17:36:36
URL: http://junitjejen.se
Postat av: Nightfall

sv: Ja ni killar alltså! Kan ju aldrig hålla er i från att jucka på saker.. spela roll om ni bara är med killkompisarna ;)

2009-01-22 @ 10:39:08
URL: http://nightfalls.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0